29 juli 2019

Feestje

Boshut viert 55-jarig jubileum op zondag 4 augustus 2019!

Op 21 mei 1964 werd, door de toenmalige Hervormde Gemeenten van Biggekerke, Meliskerke en Zoutelande & de Gereformeerde Kerk van Meliskerke, besloten om de Boshut op te richten. Later zou ook de huidige Protestantse Gemeente Koudekerke zich bij dit initiatief aansluiten en het mee ondersteunen.

Vijfenvijftig jaar. Wat een enorm lange tijd als je erover nadenkt. En wat zijn we dankbaar dat dit nog steeds doorgang mag vinden. Ondanks alle veranderingen die er binnen het kerkelijk landschap hebben plaatsgevonden. Of ‘op naar de volgende 55 jaar’ realistisch is om te zeggen dat weet ik niet maar het is zeker een doel! En natuurlijk gaan we dat vieren. En wel op zondag 4 augustus met een speciale Boshutdienst op het Boshutterrein. Het team van dit jaar, dat nu twee weken draait, heeft besloten langer te blijven om dit feest mee te kunnen maken. Als commissie nodigen wij ook u van harte uit dit bijzondere jubileum met ons te vieren.

Welkom! Vanaf 09.30u staat de koffie voor u klaar!

Heiko Strietman (voorzitter Protestantse Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk De Boshut)