07 augustus 2019

De Boshut: daar zit muziek in!

Dankbaar. Dat is het woord dat mij te binnen schiet als ik terugblik op de afgelopen twee weken en de jubileumdienst van afgelopen zondag. 55-jaar is een enorm lange tijd en hoe bijzonder is het dan dat er in dit 55-ste jaar opnieuw een team de Boshut mocht draaien. Een team dat in samenwerking met Dabar, landelijk evangelisatie en recreatiewerk, kon ontstaan. Het team, bestaande uit Wouter, Marieke, Aniek, Mirjam en Anne, heeft het fantastisch gedaan. Ze hebben laten zien en uitgedragen waar de Boshut en Dabar voor staan. Namelijk je geloof uitdragen in woord en daad. Afgelopen zondag hebben meer dan honderd gasten het jubileumfeest meevierd. Prachtig hoe muziekvereniging Luctor et Emergo, de Boshutband en onze vaste organist Jos van Keulen de dienst begeleid hebben. Gods woord klonk door alles heen en het thema: ‘De Boshut daar zit muziek in!’ was door ds. Nicolette Vlaming treffend gekozen. Voor volgend jaar gaan we als commissie binnenkort weer hard aan de slag. Eerst dit seizoen evalueren en daarna weer alles opstarten om volgend seizoen te kunnen draaien. Uiteraard met de motivatie om er vier weken recreatiewerk uit te kunnen slepen. Dromen en doelen kunnen nooit groot genoeg zijn wat mij betreft. Gaan voor het maximale! Want de Boshut daar zit zeker weten ook voor de komende jaren nog volop muziek in!
Hartelijke groet,
Heiko Strietman (voorzitter)