14 juli 2020

De teams van Boshutseizoen 2020 stellen zich voor

TEAM 1

Wouter

Mijn naam is Wouter Sipma, ik ben 22 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Meliskerke, ik woon nu in Rotterdam. Ik studeer daar momenteel Maritieme Techniek (Scheepsbouwkunde), al zit ik de laatste weken achter m’n laptop. Ik kom vanaf m’n jongste jaren bij de Boshut, heb vorig jaar als teamlid meegedraaid en ben dit jaar weer erg enthousiast om weer twee weken Boshut te doen! Het wordt dit jaar een beetje anders dan vorig jaar, maar met sport, muziek en spel gaan we een hele mooie zomer tegemoet!

Geerdine

Hallo! Ik ben Geerdine Stravers en 22 lentes jong, Ik kom uit Hei- en Boeicop, een klein dorpje onder Utrecht. In het dagelijks leven doe ik de opleiding voor tandarts. Al jaren doe ik Dabar, maar dit jaar doe ik voor het eerst de boshut. Ondanks de Coronamaatregelen hoop ik op een mooie tijd. Ik hoop jullie te zien!

Lydia

Hoi allemaal,
Ik ben Lydia ik kom uit Gouda en ben 19 jaar. Ik zit in het tweede jaar van mijn studie bedrijfskunde. En van de zomer ga ik voor het eerst Dabar doen bij de Boshut. Ik heb er erg veel zin in en hoop kijk er naar uit een leuke tijd met jullie te hebben.
Groetjes en tot snel!:)

Rhodé

Hi allemaal!
Ik ben Rhode, ik ben 18 jaar en ik kom uit Gouda. Ik studeer Human Resource Management en ik ga in september naar mijn 2e jaar. Ik doe dit jaar voor het eerst Dabar en ik heb er erg veel zin in. We gaan er ondanks corona wat leuks van maken samen! Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Jacorine

Hey allemaal, Ik ben Jacorine, 19 jaar en ik kom uit Waddinxveen. Ik ga komend jaar beginnen met de opleiding taal- en cultuurstudies in Utrecht. Dit wordt mijn eerste jaar Dabar. Ik heb er superveel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!

TEAM 2

Marit

Ik ben Marit, en zit op de Pabo. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het zingen en dansen. Vertel mij een grap, en ik schiet ongetwijfeld in de lach. Ik heb veel zin in komende zomer en we hopen er wat moois van te maken. 

Zarah

Hi! Mijn naam is Zarah en ik kom uit Almelo. Dit jaar doe ik de Boshut voor het eerst. Ik kende de Boshut al van jongs af aan. Dit jaar draai ik mee in team 2. Ik heb er zin in. Tot snel!

Emily-Joy

Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Emily-Joy Oosthoek, ik ben 18 jaar en woon in Wenum Wiesel. Aankomend schooljaar ga ik mijn laatste jaar als onderwijsassistent tegemoet. Deze zomer zal ik samen met mijn team voor uw kind een aantal leuke dagen verzorgen. Hier heb ik dan ook heel veel zin in! Tot dan! 🙂

Bart

Hoi, ik ben Bart. Ik ben 19 jaar en woon in Ede. Momenteel volg ik de opleiding tot accountant aan de hogeschool te Nijmegen. In het dagelijks leven vind ik het leuk om te voetballen, mountainbiken, zwemmen en spelletjes te spelen. Verder vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit is het eerste jaar Dabar voor mij en ik ben heel benieuwd naar wat Zoutelande te bieden heeft. Laten we er met zijn alle een onvergetelijke tijd van maken. Ik heb er in ieder geval super veel zin in.

Wouter

Hoi, ik ben Wouter Bruijn, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Heerhugowaard. Ik doe mee aan Dabar omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Ik ga straks ook de pabo doen, dus het lijkt me erg leuk om hier al een klein beetje ervaring op te doen.