17 juli 2023

De kop is er af

De eerste twee diensten bij de Boshut zijn geweest, vooral de eerste dienst was erg goed bezocht. Deze dienst had een ander karakter: een kliederkerk, bijzonder om op die manier met het geloof bezig te zijn en met elkaar activiteiten te doen en in gesprek te gaan.

We zijn blij dat we in de week van 24 juli en in de week van 31 juli weer een team hebben dat ‘s morgens en ‘s avonds allerlei activiteiten bedenkt. De ochtendactiviteiten zijn geschikt voor kinderen van groep 1 t/m groep 7 van de basisschool. Er wordt dan meestal eerst een bijbelverhaal verteld en daarna wordt er geknutseld  en/of er worden spelletjes gedaan. De activiteiten die ‘s avonds plaatsvinden zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder en soms voor 8 jaar en ouder. Je kunt dan denken aan spellen als: een smokkelspel, ‘Ik hou van Holland’, vossenjacht, levend bingo, levend stratego, zeskamp op het strand en een voetbaltoernooi. ‘s Morgens beginnen de activiteiten om 10 uur (inloop vanaf 9.45 uur) en ‘s avonds om 19.00 uur of 20.00 uur, dat wisselt.

De eerste week is het thema ‘Abraham’ en de tweede week ‘Talenten’.

Het hele programma is te vinden in het programmaboekje, dit is verkrijgbaar bij de Jumbo in Zoutelande en bij de Boshut. Ook is het programma hier op de website te zien.

We zien jullie graag bij de activiteiten en/of bij de recreatiediensten van de Boshut!