09 september 2023

Boshut – einde seizoen 2023

Veel mensen kijken ernaar uit: activiteiten rondom De Boshut en bij elkaar komen op zondagmorgen in de buitenlucht (als het weer het toelaat) en ruimte voor ontmoeting met anderen. Voor je het weet, is het Boshutwerk weer ten einde. Graag neem ik jullie mee voor een korte terugblik op het afgelopen seizoen.

In het weekend van 10 en 11 juni kwam het team dat deze zomer bij De Boshut aan de slag zou gaan naar Zoutelande. Deze teamleden (Jasper, Rob, Noa, Lisanne en Amber) waren al bekend met het Boshutwerk, dus het was vooral een gezellig samenzijn en natuurlijk kregen ze ook tijd om de activiteiten voor de zomerperiode voor te bereiden.

Vanaf maandag 24 juli t/m vrijdag 4 augustus hebben de teamleden allerlei leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd, zoals: vertellen van bijbelverhalen en daarna knutselen of spelletjes doen (‘s morgens) en De Alleskunner, vossenjacht, filmavond en een voetbaltoernooi (‘s avonds). De laatste avond werd het programma afgesloten met een kampvuur. Wat werden de activiteiten druk bezocht, zowel door toeristen als door kinderen uit Zoutelande, heel mooi om te zien!

Er zijn dit seizoen weer acht diensten op zondagmorgen geweest: 9 juli in de vorm van een kliederkerk en verder elke zondag met een andere voorganger en één dienst werd geleid door het team. Vier keer kon de dienst buiten gehouden worden, drie keer hebben we in De Boshut gezeten en de laatste dienst hebben we binnen afgesloten, omdat er een flinke regenbui kwam.

We zijn dankbaar dat we weer terug kunnen kijken op een mooi seizoen: veel kinderen die met plezier naar De Boshut kwamen, fijne gesprekken rondom de diensten en een heel enthousiast team!

De Boshut gaat voorlopig dicht, maar ook in het winterseizoen mogen we erop vertrouwen dat God met ons meegaat:

Hoe wonderlijk mooi is Uw eeuwige Naam, verborgen aanwezig deelt U mijn bestaan.

Waar ik ben, bent U, wat een kostbaar geheim.

Uw Naam is ‘Ik ben’ en ‘Ik zal er zijn’.

(Opwekking 770) De Boshutcommissie