Waar is de Boshut?

De Boshut vind je in Zeeland, een provincie met heerlijke stranden, mooie dorpjes en aantrekkelijke steden. Een provincie ook, waar ‘s zomers veel toeristen komen. Misschien was jij er ook al eens, misschien ook niet. Hoe dan ook, kom eens naar Zeeland voor een heel andere vakantie.

Van Zeeland is Walcheren het gebied waar relatief de meeste toeristen naartoe komen. Het is vrijwel geheel omgeven door stranden of andere gebieden voor waterrecreatie. Bovendien is het het deel van Nederland met de meeste zonuren. Langs de zuidwest kust ligt het dorp Zoutelande en het is hier waar de Boshut staat.

Zoutelande, een dorp dat tegen de Westerschelde aan ligt, alleen gescheiden door duinen en strand. De Boshut is hier te vinden op het adres Duinweg 125B (let niet op het huisnummer in onderstaand kaartje) en is bereikbaar via het bospad bij huisnummer 123. GPS: 51.4963999, 3.4990953

En direct achter de duinen in een bosachtige omgeving staat, op een grasveld van 30 bij 70 meter, de Boshut. En direct achter de duinen in een bosachtige omgeving staat, op een grasveld van 30 bij 70 meter, de Boshut.