Hey! Welkom.

Heb jij zin in een actieve vakantie aan de Zeeuwse kust?
Organiseer dan samen met andere jongeren allerlei activiteiten voor kinderen op één van de zonnigste plekjes in Nederland: Zoutelande. In een team van zes personen organiseer je verschillende activiteiten, zoals een vossenjacht, kinderclub of volleybaltoernooi. Kijk even rond of neem contact met ons op voor meer informatie!

07/08/2018

Boshut team 2018 van start!

Twee teamleden zijn gestart aan het Boshutseizoen 2018. Tot en met 17 augustus zullen zij leuke activiteiten organiseren voor en met kinderen. Anne en Alberdina zijn zondagavond afgetrapt met weerwolven. Zonder kampvuur, helaas, vanwege de droogte.

Gisteren hebben zij met de kinderen kijkdozen geknutseld. Met een opkomst van zo’n twintig kinderen was het een geslaagde ochtend. ‘s Avonds werd er vlaggenroof gespeeld in het bos bij de Boshut. Een filmpje ervan is terug te vinden op onze Facebookpagina

Benieuwd naar de rest van het programma? Check it out: Programma

24/07/2018

Boshutdiensten onder zomerse omstandigheden

Het mooie weer van de laatste tijd maakt ook dat we zonder zorgen alles voor de Boshutdiensten buiten hebben kunnen opbouwen. Hieronder twee foto’s van zondag 22 juli. De grote hoeveelheid kinderen in deze dienst maakt het wel lastig te aanvaarden dat we het seizoen niet rond hebben gekregen.

21/07/2018

Activiteitenprogramma 2018 geplaatst

Het activiteitenprogramma voor deze zomer is nu te bekijken. Zie de menuknop bovenaan de pagina.

03/07/2018

Seizoen 2018

De Boshut ziet er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren. Helaas hebben we te kampen met minder aanmeldingen van teamleden. Maar niet getreurd, er is Boshut!! En wel op de volgende datums:

Van maandag 6 augustus tot en met vrijdag 17 augustus. Het programma maken we binnenkort bekend op onze website en Facebookpagina! Wij zoeken hiervoor ook nog hulp van (groot)ouders en/of jongeren! Aanmelden kan via de commissie/teamleden.

En natuurlijk zijn er nog de Boshutdiensten die om 10.00 uur beginnen met een koffie-inloop vanaf 09.30 uur:

Zondag 29 juli

Zondag 5 augustus

Zondag 12 augustus

Zondag 19 augustus

Zondag 26 augustus

 

Ook na de dienst staat er weer koffie klaar!

Hopelijk zien wij jou dit jaar ook weer op bovengenoemde datums!

24/02/2018

Promotie poster seizoen 2018

De poster voor 2018 is inmiddels al naar de bij ons bekende adressen gestuurd. Mocht je zelf het Boshutwerk willen promoten, dan kun je de poster downloaden en printen of door sturen. Graag zelfs. Je vindt de poster hier.