Hey! Welkom.

Heb jij zin in een actieve vakantie aan de Zeeuwse kust?
Organiseer dan samen met andere jongeren allerlei activiteiten voor kinderen op één van de zonnigste plekjes in Nederland: Zoutelande. In een team van zes personen organiseer je verschillende activiteiten, zoals een vossenjacht, kinderclub of volleybaltoernooi. Kijk even rond of neem contact met ons op voor meer informatie!

12/09/2018

Aanmelden voor seizoen 2019 mogelijk

De datum voor seizoen 2019 zijn bekend en aanmelden is vanaf nu weer mogelijk.

Team 1: 20 juli – 3 augustus 2019

Team 2: 3 augustus – 17 augustus 2019

Het trainingsweekend is op 24, 25 en 26 mei 2019

24/08/2018

Terugkijken op Boshut 2018

Een ontzettend mooi en gaaf seizoen. Zo kijkt de Boshutcommissie samen met de teamleden terug. Twee meiden die de afgelopen twee weken de Boshut draaiden. Tientallen kinderen hebben dagelijks genoten tijdens ochtend- en avondactiviteiten.

Als commissie gaan we ook weer vooruit kijken. Vol enthousiasme gaan wij weer teamleden werven in de hoop u en jou volgend seizoen langer van dienst te kunnen zijn!

Zoals onze Zeeuwse wapenspreuk al zegt: Luctor et Emergo oftewel: Ik worstel en kom boven!

 

Het Boshutbestuur

19/08/2018

Nog 1 Boshutdienst te gaan

In sommige lijstjes is vermeld dat vandaag (19 augustus) de laatste Boshutdienst zou zijn. We kunnen u zeggen dat er volgende week nog 1 is maar dat is dan wel de laatste van dit seizoen.

Graag tot dan.

07/08/2018

Boshut team 2018 van start!

Twee teamleden zijn gestart aan het Boshutseizoen 2018. Tot en met 17 augustus zullen zij leuke activiteiten organiseren voor en met kinderen. Anne en Alberdina zijn zondagavond afgetrapt met weerwolven. Zonder kampvuur, helaas, vanwege de droogte.

Gisteren hebben zij met de kinderen kijkdozen geknutseld. Met een opkomst van zo’n twintig kinderen was het een geslaagde ochtend. ‘s Avonds werd er vlaggenroof gespeeld in het bos bij de Boshut. Een filmpje ervan is terug te vinden op onze Facebookpagina

24/07/2018

Boshutdiensten onder zomerse omstandigheden

Het mooie weer van de laatste tijd maakt ook dat we zonder zorgen alles voor de Boshutdiensten buiten hebben kunnen opbouwen. Hieronder twee foto’s van zondag 22 juli. De grote hoeveelheid kinderen in deze dienst maakt het wel lastig te aanvaarden dat we het seizoen niet rond hebben gekregen.