Hey! Welkom.

Heb jij zin in een actieve vakantie aan de Zeeuwse kust?
Organiseer dan samen met andere jongeren allerlei activiteiten voor kinderen op één van de zonnigste plekjes in Nederland: Zoutelande. In een team van zes personen organiseer je verschillende activiteiten, zoals een vossenjacht, kinderclub of volleybaltoernooi. Kijk even rond of neem contact met ons op voor meer informatie!

23/11/2022

Datums seizoen 2023

De datums voor seizoen 2023 en het trainingsweekend zijn bekend. Je ziet ze hieronder.

Trainingsweekend op 9, 10 en 11 juni 2023 bij de Boshut!

Team 1 :  vanaf zaterdag 22 juli t/m  zaterdag 5 * augustus 2023 

Team 2 :  vanaf zaterdag 5 augustus t/m zaterdag 19 augustus 2023

* Graag team 1 t/m zondag 6 augustus i.v.m. teamoverdracht

Onze voorkeur gaat uit naar een periode van 2 weken per team, mocht je slechts 1 week beschikbaar zijn, dan is 1 week ook bespreekbaar.

Ga voor aanmelden naar de tab hierboven.

De kerkdiensten bij de Boshut zijn dit jaar van 9 juli t/m 27 augustus.

08/09/2022

Boshutseizoen 2022

Helaas is het Boshutseizoen weer ten einde. We kijken terug op een mooi seizoen waarin we alle acht diensten op zondagmorgen buiten konden houden. We hadden deze zomer één team, dit bestond uit zes personen: Lisanne, Noa, Amber, Eva, Jasper en Rob. Zij hebben ’s avonds allerlei activiteiten voor de kinderen en jongeren georganiseerd, zoals: levend ganzenbord, zeskamp op het strand, filmavond, kampvuur en een vossenjacht. ’s Morgens werd er een Bijbelverhaal verteld, geknutseld en werden er vaak ook nog spelletjes gedaan. Het team was van 23 juli t/m 6 augustus aanwezig. Mooi om te zien hoe enthousiast de teamleden met de kinderen bezig waren en wat fijn dat zoveel kinderen de weg naar de Boshut weer wisten te vinden!

De Boshutcommissie