Hey! Welkom.

Heb jij zin in een actieve vakantie aan de Zeeuwse kust?
Organiseer dan samen met andere jongeren allerlei activiteiten voor kinderen op één van de zonnigste plekjes in Nederland: Zoutelande. In een team van zes personen organiseer je verschillende activiteiten, zoals een vossenjacht, kinderclub of volleybaltoernooi. Kijk even rond of neem contact met ons op voor meer informatie!

14/07/2021

Teamdata 2021

Hieronder de weken dat er een recreatieteam in de Boshut aanwezig is. Zie hiernaast de link naar het programma.

Team 1: 26 juli t/m 6 augustus
Team 2: 9 t/m 20 augustus

03/07/2021

Boshutdiensten

U bent weer welkom bij de Boshut voor het bijwonen van de diensten. Zoals gebruikelijk zullen deze zoveel mogelijk op het veld worden gehouden. Zeker nu, omdat we nog steeds de anderhalve meter in acht moeten nemen. Om die reden is het ook nog lastig te zeggen hoe we dit op gaan lossen bij slecht weer omdat in de Boshut zelf onder deze omstandigheden maar zeer weinig mensen zijn toegestaan. Hou in elk geval de website in de gaten.

De diensten beginnen om 10 uur en zoals u gewend bent is er om 9.30 uur koffie, thee en limonade

De diensten zijn op :


8 augustus ds. A. G Los
15 augustus teamdienst team II
22 augustus de heer D. de Zeeuw

19/09/2020

Datums Boshutseizoen 2021 bekend!

De data voor het nieuwe Boshutseizoen zijn bekend!

Het introductieweekend staat gepland voor het weekend van: 11, 12 & 13 juni 2021

We hopen ook in 2021 weer twee teams te mogen ontvangen. Let op, de twee teams zijn 1 week opgeschoven t.o.v. eerder gepubliceerde datums.
Team 1: 24 juli t/m 7 augustus
Team 2: 7 t/m 21 augustus

Verder hopen we weer acht Boshutdiensten te organiseren op de volgende zondagen:
4, 11, 18, 25 juli & 1, 8, 15, 22 augustus 2021

Tot in 2021!

14/07/2020

De teams van Boshutseizoen 2020 stellen zich voor

TEAM 1

Wouter

Mijn naam is Wouter Sipma, ik ben 22 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Meliskerke, ik woon nu in Rotterdam. Ik studeer daar momenteel Maritieme Techniek (Scheepsbouwkunde), al zit ik de laatste weken achter m’n laptop. Ik kom vanaf m’n jongste jaren bij de Boshut, heb vorig jaar als teamlid meegedraaid en ben dit jaar weer erg enthousiast om weer twee weken Boshut te doen! Het wordt dit jaar een beetje anders dan vorig jaar, maar met sport, muziek en spel gaan we een hele mooie zomer tegemoet!

Geerdine

Hallo! Ik ben Geerdine Stravers en 22 lentes jong, Ik kom uit Hei- en Boeicop, een klein dorpje onder Utrecht. In het dagelijks leven doe ik de opleiding voor tandarts. Al jaren doe ik Dabar, maar dit jaar doe ik voor het eerst de boshut. Ondanks de Coronamaatregelen hoop ik op een mooie tijd. Ik hoop jullie te zien!

Lydia

Hoi allemaal,
Ik ben Lydia ik kom uit Gouda en ben 19 jaar. Ik zit in het tweede jaar van mijn studie bedrijfskunde. En van de zomer ga ik voor het eerst Dabar doen bij de Boshut. Ik heb er erg veel zin in en hoop kijk er naar uit een leuke tijd met jullie te hebben.
Groetjes en tot snel!:)

Rhodé

Hi allemaal!
Ik ben Rhode, ik ben 18 jaar en ik kom uit Gouda. Ik studeer Human Resource Management en ik ga in september naar mijn 2e jaar. Ik doe dit jaar voor het eerst Dabar en ik heb er erg veel zin in. We gaan er ondanks corona wat leuks van maken samen! Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Jacorine

Hey allemaal, Ik ben Jacorine, 19 jaar en ik kom uit Waddinxveen. Ik ga komend jaar beginnen met de opleiding taal- en cultuurstudies in Utrecht. Dit wordt mijn eerste jaar Dabar. Ik heb er superveel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!

TEAM 2

Marit

Ik ben Marit, en zit op de Pabo. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het zingen en dansen. Vertel mij een grap, en ik schiet ongetwijfeld in de lach. Ik heb veel zin in komende zomer en we hopen er wat moois van te maken. 

Zarah

Hi! Mijn naam is Zarah en ik kom uit Almelo. Dit jaar doe ik de Boshut voor het eerst. Ik kende de Boshut al van jongs af aan. Dit jaar draai ik mee in team 2. Ik heb er zin in. Tot snel!

Emily-Joy

Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Emily-Joy Oosthoek, ik ben 18 jaar en woon in Wenum Wiesel. Aankomend schooljaar ga ik mijn laatste jaar als onderwijsassistent tegemoet. Deze zomer zal ik samen met mijn team voor uw kind een aantal leuke dagen verzorgen. Hier heb ik dan ook heel veel zin in! Tot dan! 🙂

Bart

Hoi, ik ben Bart. Ik ben 19 jaar en woon in Ede. Momenteel volg ik de opleiding tot accountant aan de hogeschool te Nijmegen. In het dagelijks leven vind ik het leuk om te voetballen, mountainbiken, zwemmen en spelletjes te spelen. Verder vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit is het eerste jaar Dabar voor mij en ik ben heel benieuwd naar wat Zoutelande te bieden heeft. Laten we er met zijn alle een onvergetelijke tijd van maken. Ik heb er in ieder geval super veel zin in.

Wouter

Hoi, ik ben Wouter Bruijn, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Heerhugowaard. Ik doe mee aan Dabar omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Ik ga straks ook de pabo doen, dus het lijkt me erg leuk om hier al een klein beetje ervaring op te doen.

29/06/2020

Coronamaatregelen Boshutseizoen 2020

De Boshutdiensten

De Boshutdiensten gaan zondag 5 juli weer van start. De diensten worden enkel op het buitenterrein gehouden. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om bij slecht weer de dienst in de Boshut te houden. Dit betekent dat bij een slechte weersverwachting voor zondag de dienst niet door gaat. Deze beslissing wordt door de Boshutcommissie op vrijdag genomen en hierover wordt via de website en onze facebookpagina: www.facebook.com/boshutzoutelande gecommuniceerd.

De diensten worden gehouden op:
zondag 5, 12, 19, 26 juli & 2, 9, 16, 23 augustus

In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er nu geen koffie voorafgaand aan de dienst geschonken. Enkel achteraf. Uiteraard is ook dit een coronamaatregel. Deze en overige maatregelen zijn samengevat in het coronaprotocol Boshutdiensten die u hier kunt downloaden in PDF-formaat.

De activiteiten

Ook voor de activiteiten gelden er coronamaatregelen. Ook deze zijn samengevat in een coronaprotocol activiteiten en deze kunt u hier downloaden in PDF-formaat